Aftenklubben

Aftenklubben 2017-2018

 

Info

Onsdag d.3. januar starter en ny sæson i vores aftenklub i Børnehuset Stjernen.

Børn og unge fra 4. klasse og op til 18 år kan gå i aftenklubben. Vi har åbent onsdage kl. 18:30 -21 for 4.-6. klasse og kl. 18:30-21:30 for 7. kl. -18 år. 

Aftenklubben holder til i Fritidshjemmets lokaler på 2. sal i Stjernen, Gilmosevej 20, 7400 Herning.

Aftenklubben har lukket i juni, juli og august samt skoleferierne (efterårsferie, juleferie, vinterferie, påskeferie).

Aftenklubben har ingen mødepligt, men er et sted hvor børnene kan komme når de har lyst.

Den første gang man kommer i aftenklubben er det gratis, derefter melder man sig ind for et halvt år af gangen. Herning Kommune har fastlagt kontingentet til 275 kr. pr. halvår. Man kan også købe en gæstebillet til 25 kr. Betaling foregår kontant. Det er billigere at købe et medlemskab end det er at købe gæstebilletter – derudover er en del af vores ture og særlige arrangementer gratis eller billigere når man er medlem.

Første gang børnene kommer skal de medbringe et udfyldt og underskrevet stamkort.

Personalet i aftenklubben er Troels, Thomas, Mathias, Lisa og Morten, som mange af børnene kender fra Børnehuset Stjernen.

 

Aktiviteter

I aftenklubben kan børnene og de unge være sammen med vennerne og veninderne, lave forskellige aktiviteter og tage med på vores ture. Meget af tiden går med at hænge ud, snakke og lave sjov med hinanden og de voksne!

Vi spiller fodbold, håndbold, bordtennis, pool, X-Box, PS3, Wii, hører musik, bager kage, laver bål, holder discoparty, kører på gocarts, ser film, tager til fodboldkamp, afholder konkurrencer, Gamer-aftner, sejler kano og kajak og alt muligt andet.

Aftenklubben har en kiosk, hvor der kan købes sodavand, slik og chips til billige priser. Derudover tilbyder vi gratis frugt og grønt til børnene. Der er også mulighed for at købe et supplement eller en erstatning for aftensmaden, hvis man eksempelvis kommer direkte fra andre fritidsaktiviteter.
Aftenklubbens kostpolitik kan læses på stjernen.herning.dk

 

Målsætning

I kraft af vores beliggenhed ved Nordvesthallen, arbejder vi på, at Aftenklubben bliver et sted hvor børnene kigger ind i forbindelse med deres fritidsaktiviteter – eksempelvis kommer og ’hænger ud’ efter fodboldtræningen, eller hvad de nu går til.
For de børn og unge, der ikke går til sport, er Aftenklubben et godt alternativ, der både rummer fysisk bevægelse, kreative aktiviteter og socialt samvær.

Sammen med Nordvesthallen og Tjørring Idrætsforening stræber vi efter at skabe et mødested for Tjørrings børn og unge, hvor der er rart, trygt og spændende at komme. Ikke mindst et sted med nogle voksne mennesker, som er opmærksomme på børnene og som børnene kan søge hjælp og støtte hos, når det er nødvendigt.

Aftenklubben er også et sted, hvor der opbygges kammeratskaber på tværs af børnene på Tjørring Skole og Lundgårdsskolen. En god gevinst når børnene i 7. klasse samles på Lundgårdsskolen.

 

Hvis I har spørgsmål omkring Aftenklubben er I velkomne til at kigge ind – enten i fritidshjemmet eller aftenklubben, eller henvende jer til Morten Madsen på tlf. 51836490 eller mort519q@dblit.dk

 

I aftenklubbens åbningstid kan I fange os på tlf. 21329851.

Både forældre og børnene kan sende en SMS til 21329851 og blive tilmeldt vores SMS-liste. På den måde får I løbende tilsendt en SMS, og kan følge med i, hvad der sker i Aftenklubben.  

 

 

Særlige arrangementer:

3/1: Opstart efter juleferien.

10/1: Madklub.

17/1: Kulturfabrikken. 

24/1: Klubmesterskaber. 

31/1: Klubmesterskaber + Chokoladeværksted.

7/2: Klubmesterskaber.

21/2: Bowling.

28/2: FCM-Brøndby + Krea-projekt. 

7/3: Youtube-projekt. 

14/3: Youtube-projekt + Kulturfabrikken.

21/3: Youtube-projekt. + Challenge-night

4/4: Youtube-projekt.

11/4: KREA-projekt.

18/4: KREA-projekt.

25/4: Almindelig åbningsaften

2/5: Gocart.

9/5: Gocart + Kanosejlads.

16/5: Gocart + Kanosejlads.

23/5: Almindelig åbningsaften

27/5: Afslutning i Tivoli Friheden.

Kulturfabrikken

Vi er medlem af Kulturfabrikken og tager jævnligt derud - tjek: Kulturfabrikken

FCM

Hver sæson er vi på stadion og supporter FC Midtjylland - tjek:

FCM

Herning Blue Fox

Hver sæson er vi i arenaen og supporter Blue Fox - tjek:

Bluefox